Smycken

Tycker du att din garderob är trist och känns det som att du alltid har samma kläder på dig när du ska klä upp dig för fest? Istället för att köpa en helt ny garderob, och köpa klädesplagg som du kanske bara använder en gång, så kan du komplettera med smycken! Du kan få samma kläder förmedla olika intryck och kännas som nya kläder genom att kombinera med smycken på olika sätt. Innan vi går vidare vill vi tipsa om nätbutiken Smycken För Alla som har ett stort sortiment av smycken till bra priser.

Ta ”den lilla svarta” som exempel, ett plagg som de flesta kvinnor har i sin garderob (eller i alla fall vet om att de borde ha). Den kan du använda till flera olika tillfällen utan att det känns som att du har precis samma outfit på dig till varje fest.

Ska du på en fest/tillställning där det krävs att du känner dig lite elegant, kanske firar du en årsdag med din partner eller är det en lite glamourösare tillställning med jobbet? Då kan ett vackert set med pärlsmycken vara passande – ett pärlhalsband, pärlarmband och två diskreta pärlor i örat. Det här kommer få dig att känna dig klassiskt och tidlöst glamourös!

Vill du istället att känna dig trendigare och inte lika diskret så kan du kombinera klänningen med smycken som är större, glittrigare och som drar till sig mer uppmärksamhet. Kanske ett stort guldhalsband eller ett par större mer iögonfallande örhängen? Men tänk på att oftast så är ”less is more”- en bra förhållningspunkt när det gäller smycken även om ditt mål är att ha något som sticker ut. Men två stora örhängen i kombination med ett stort halsband kan kännas lite för mycket.

Vill du vara riktigt modig kan du köpa ett trendigt kroppssmycke att matcha din klänning med. Ett kroppssmycke av till exempel pärlor som nästan liknar en väst eller poncho gjort av pärlor kommer definitivt att lyfta din klänning till nya nivåer!